Toproomijs
op "Grootmoeders Wijze" bevat :
|
|||
Verse gepasteuriseerde melk verrijkt met 48% pure room en melkerijboter, melk, room, boter, eieren en suiker. Het vanille-aroma wordt verkregen door het gebruik van de vanillestokjes Bourbon, dit zijn gedroogde meeldraden van de orchideeën die groeien op de Antilliaanse ABC-eilanden. Toproomijs wordt zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen en zonder toevoeging van bewaarmiddelen vervaardigd |
|||
De
Vlaamse Confrérie van de Gastronomie werd gesticht op 24 september
1969. Zij voert reeds 30 jaar promotie voor eigen streekproducten. De
doelstelling van deze organisatie is de promotie van verschillende soorten
Vlaamse gastronomische producten, zoals vlees- en visproducten, gedistilleerde
dranken, jenever en bier, zuivel, kaas en ijsproducten. Bovendien staat
er nog een uitbreiding op stapel waardoor nog meer sectoren van onze Vlaamse
gastronomische rijkdom aan bod zullen komen.
|
|||
|
|||
|